+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel U SOLNÉ BRÁNY Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

von 24 Bewertungen

  • Personal

    97%
  • Sauberkeit

    97%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    89%
  • Preis-Leistungverhältnis

    84%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 15.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sabine Richter

Gruppe von Freunden, 1.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Personal im Restaurant hervorragend

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jan

Familie mit älteren Kindern, 15.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Hluk ze sousední podniků do časných ranních hodin, hluk pro nikající do pokoje z chodby

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miroslav

Gruppe von Freunden, 23.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Personál byl velmi vstřícný a vždy usměvavý, což naladilo velmi příjemný pocit. Součástí hotelu je i malá terasa, kde je možno si odpočinout, případně popít kafe. V letním období zde probíhá pravděpodobně i grilování. Prostředí hotelu bylo velmi čisté.

  • Žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

Einzelreisender, 29.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pohodlné ubytování, vstřícný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pan

Einzelreisender, 2.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Super kuchyně a obsluhující personál

  • Nemám připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Alena Wernerová

Älteres Paar, 1.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Andrea

Gruppe von Freunden, 28.2.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • kolegove hodnotili kladne. Moc hezky hotel. Dekujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael Smola

Einzelreisender, 17.2.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi příjemné prostředí v centru města a přitom v tiché zóně. Velmi úslužný personál, výborná kuchyně, pestrý a bohatý výběr při snídani.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 19.12.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roman

Einzelreisender, 12.9.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • hotel je super,svetova trieda, zasluzi si 4 stars lokalita je uzana v strede vsetkeho doleziteho recepcni, casnici a kuchar/ri special, jedlo a kafe super :-)

  • okay len jedno, v kupelni nie je ventilator (teda spon na izbe kde so bol ja) :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav

Familie mit kleinen Kindern, 29.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
82 %
  • v hotelu se mi líbilo především jeho poloha u centra města, a krásný interiér hotelu i pokoje, včetně ochotného personálu

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jiřina Stránělová

Familie mit älteren Kindern, 8.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemný personál, dobré jídlo, hezké prostředí.Obrazy.

  • Nemám nic vyloženě záporného.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeněk Seiner

Älteres Paar, 18.3.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • hotel nerozlišuje rakouského a českého klienta

  • V Rakousku dostane klient stejné služby za poloviční cenu

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
4

Lenka Strapová

Einzelreisender, 28.2.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

Älteres Paar, 26.2.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Advokátní kancelář pí.Janovská

Einzelreisender, 20.12.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Anonym

Einzelreisender, 2.12.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Daniel Síbrt

Älteres Paar, 27.6.2011

Německo

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Služby a kvalita hotelu byla v naprostém pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Milan Procházka

Einzelreisender, 10.6.2011

Mladá Boleslav

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Jeden z nejpříjemnější hotelů v Českých Budějovicích. Personál velice ochotný a příjemný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel U SOLNÉ BRÁNY hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme všem našim klientům za přízeň a recenzi. Je to pro nás velká výzva, ale i podnět jak nadále zajišťovat služby ještě kvalitnější.
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.