+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel U SOLNÉ BRÁNY Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

by 24 reviews

  • Personal

    97%
  • Sauberkeit

    97%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    89%
  • Preis-leistungverhältnis

    84%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 15.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sabine Richter

Gruppe von Freunden, 1.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Personal im Restaurant hervorragend

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jan

Familie mit Kindern, 15.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Hluk ze sousední podniků do časných ranních hodin, hluk pro nikající do pokoje z chodby

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miroslav

Gruppe von Freunden, 23.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Personál byl velmi vstřícný a vždy usměvavý, což naladilo velmi příjemný pocit. Součástí hotelu je i malá terasa, kde je možno si odpočinout, případně popít kafe. V letním období zde probíhá pravděpodobně i grilování. Prostředí hotelu bylo velmi čisté.

  • Žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

Einzelreisende, 29.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pohodlné ubytování, vstřícný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pan

Einzelreisende, 2.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Super kuchyně a obsluhující personál

  • Nemám připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Alena Wernerová

Älteres Paar, 1.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Andrea

Gruppe von Freunden, 28.2.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • kolegove hodnotili kladne. Moc hezky hotel. Dekujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael Smola

Einzelreisende, 17.2.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi příjemné prostředí v centru města a přitom v tiché zóně. Velmi úslužný personál, výborná kuchyně, pestrý a bohatý výběr při snídani.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 19.12.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roman

Einzelreisende, 12.9.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • hotel je super,svetova trieda, zasluzi si 4 stars lokalita je uzana v strede vsetkeho doleziteho recepcni, casnici a kuchar/ri special, jedlo a kafe super :-)

  • okay len jedno, v kupelni nie je ventilator (teda spon na izbe kde so bol ja) :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav

Familie mit kleinen Kindern, 29.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
82 %
  • v hotelu se mi líbilo především jeho poloha u centra města, a krásný interiér hotelu i pokoje, včetně ochotného personálu

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jiřina Stránělová

Familie mit Kindern, 8.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemný personál, dobré jídlo, hezké prostředí.Obrazy.

  • Nemám nic vyloženě záporného.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeněk Seiner

Älteres Paar, 18.3.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • hotel nerozlišuje rakouského a českého klienta

  • V Rakousku dostane klient stejné služby za poloviční cenu

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
4

Lenka Strapová

Einzelreisende, 28.2.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

Älteres Paar, 26.2.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Advokátní kancelář pí.Janovská

Einzelreisende, 20.12.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Anonymus

Einzelreisende, 2.12.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Daniel Síbrt

Älteres Paar, 27.6.2011

Německo

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Služby a kvalita hotelu byla v naprostém pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Milan Procházka

Einzelreisende, 10.6.2011

Mladá Boleslav

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Jeden z nejpříjemnější hotelů v Českých Budějovicích. Personál velice ochotný a příjemný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel U SOLNÉ BRÁNY replied to this review.
Děkujeme všem našim klientům za přízeň a recenzi. Je to pro nás velká výzva, ale i podnět jak nadále zajišťovat služby ještě kvalitnější.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.