+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel U SOLNÉ BRÁNY Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 24 reviews

  • Staff

    97%
  • Cleanliness

    97%
  • Equipment

    93%
  • Comfort

    89%
  • Value for money

    84%
Show reviews written by:
  • other group
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 15.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sabine Richter

group of friends, 1.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Personal im Restaurant hervorragend

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jan

family with older children, 15.8.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Hluk ze sousední podniků do časných ranních hodin, hluk pro nikající do pokoje z chodby

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miroslav

group of friends, 23.6.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Personál byl velmi vstřícný a vždy usměvavý, což naladilo velmi příjemný pocit. Součástí hotelu je i malá terasa, kde je možno si odpočinout, případně popít kafe. V letním období zde probíhá pravděpodobně i grilování. Prostředí hotelu bylo velmi čisté.

  • Žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

single traveler, 29.5.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Pohodlné ubytování, vstřícný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pan

single traveler, 2.10.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Super kuchyně a obsluhující personál

  • Nemám připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Alena Wernerová

mature couple, 1.9.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Andrea

group of friends, 28.2.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • kolegove hodnotili kladne. Moc hezky hotel. Dekujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael Smola

single traveler, 17.2.2013

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Velmi příjemné prostředí v centru města a přitom v tiché zóně. Velmi úslužný personál, výborná kuchyně, pestrý a bohatý výběr při snídani.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 19.12.2012

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roman

single traveler, 12.9.2012

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • hotel je super,svetova trieda, zasluzi si 4 stars lokalita je uzana v strede vsetkeho doleziteho recepcni, casnici a kuchar/ri special, jedlo a kafe super :-)

  • okay len jedno, v kupelni nie je ventilator (teda spon na izbe kde so bol ja) :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav

family with young children, 29.4.2012

Česká republika

  • Overall rating
82 %
  • v hotelu se mi líbilo především jeho poloha u centra města, a krásný interiér hotelu i pokoje, včetně ochotného personálu

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jiřina Stránělová

family with older children, 8.4.2012

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Příjemný personál, dobré jídlo, hezké prostředí.Obrazy.

  • Nemám nic vyloženě záporného.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeněk Seiner

mature couple, 18.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • hotel nerozlišuje rakouského a českého klienta

  • V Rakousku dostane klient stejné služby za poloviční cenu

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
4

Lenka Strapová

single traveler, 28.2.2012

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

mature couple, 26.2.2012

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Advokátní kancelář pí.Janovská

single traveler, 20.12.2011

Česká republika

  • Overall rating
74 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Anonym

single traveler, 2.12.2011

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Daniel Síbrt

mature couple, 27.6.2011

Německo

  • Overall rating
94 %
  • Služby a kvalita hotelu byla v naprostém pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Milan Procházka

single traveler, 10.6.2011

Mladá Boleslav

  • Overall rating
96 %
  • Jeden z nejpříjemnější hotelů v Českých Budějovicích. Personál velice ochotný a příjemný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel U SOLNÉ BRÁNY replied to this review.
Děkujeme všem našim klientům za přízeň a recenzi. Je to pro nás velká výzva, ale i podnět jak nadále zajišťovat služby ještě kvalitnější.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.